Det betyder, at den gemte placering, som bogmærket har lige nu, er blevet fjernet, og du kan gemme bogmærket på en ny placering.
Vil du gendanne bogmærket?
Er du sikker på, at du vil nulstille alle de fremskridt, du har gjort i bogen?